dinsdag 27 maart 2012

Op kantoor

Alweer een bericht; deze staat namelijk al een tijdje te wachten om gepubliceerd te worden...
Voor de verandering dit keer in de vorm van een "foto-blog"; het bijschrift onder de foto's is dan ook een doorlopende blog.

Er worden nieuwe materialen gebracht voor de trainingshal, voor het gedeelte melkverwerking. De waarde van de apparatuur die op dit vrachtautootje staat is wel gelijk aan een behoorlijke BMW in Nederland...

Toen moest de kaas smeltketel naar binnen; wellicht iets te zwaar en een iets te steile helling??

Ja, zet daar maar neer!

Mijn tijdelijke werkplek bij de projectmanager (Henk Jansen) op de kamer. Straks een eigen plek, eventueel met collega's.

Internationale interculturele samenwerking; Yasser met Henk in discussie over de pakbon van de afgeleverde materialen.

Een "tussendoortje" werd geserveerd...

Falafel! Best lekker.....voor 3 SAR (Saudi-Arabian Rial; delen door ongeveer 5 en je hebt het bedrag in €).


Dromedarissen! Onderweg van Al-Kharj naar Riyadh. Ik heb bij Henk en diens vrouw gelogeerd voor het weekend.

Onderweg moesten we wel even tanken.... deel ook hier het bovenste getal door ongeveer 5 en JA ! dan heb je het bedrag in € waarvoor je het onderste getal (en ja dat zijn echt liters!!!) aan Euro 95 in je tank hebt..... dussss......

Op weg naar de shoarmatent....ahh!
 

Wij waren hier vast en zeker héél erg welkom geweest voor de lunch....maar nu even niet ;-)

... en vrouwen zonder mannelijke begeleider zijn dus NIET welkom.... ahum?!


Patrick! Speciaal voor jou, weet je dat ook weer, als je ooit nog van plan bent om ook naar de woestijn te gaan... hahah!

Warempel! Dit lijkt wel op regen.... Op de compound waar Henk (das dus de projectmanager) verblijft is op woensdag 21 maart toch echt water naar beneden gekomen! En van zaterdag 24 op zondag 25 maart (das hier dus van maandag op dinsdag) is er zelfs zoveel regen gevallen dat er behoorlijke plassen op de straat waren. Er was toen ook onweer bij. Dat zorgt wel weer voor wat afkoeling en verfrissing, niet onaangenaam.

Op woensdagavond ben ik met Henk en zijn vrouw naar een "feestje" van de Nederlandse Vereniging geweest. Dat was in Riyadh, in het Diplomatieke deel en bij het huis van de Nederlandse ambassadeur. De foto van diens optrekje zet ik maar niet op internet; jullie krijgen de foto (en een filmpje) zeker te zien als ik weer in Nederland ben. De organisatie heeft in ieder geval een poging gedaan o de Hollanders een soort van thuisgevoel te geven... aardig van ze!

En uiteraard hoort daar een bescheiden toetje bij! Dat was uiteraard erg lekker!!



Dit waren de foto's. Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten om mijn belevenissen mee te beleven. Tot een volgend bericht!!
Groeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten